Om oss

Vi er to partnere og én researcher med lang og bred erfaring fra rekruttering og utleie av konsulenter.
Vår kompetanse dekker flere områder fra både privat og offentlig sektor i en rekke land. Våre verdier og vår stolthet ligger i at vi er operasjonelle, grundige og kvalitetsbevisste.

Vi følger opp deg som oppdragsgiver, og kandidatene som er involvert gjennom hele prosessen med ekte engasjement.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Marianne Furru
Partner / Daglig leder
Mobil: +47 934 15 932
Mail: marianne@gevirgroup.no
 
Marianne Furru er Sivilingeniør fra NTH og Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har flere års erfaring innen executive search og assessments fra Belsenso AS. Hun startet opprinnelig som Prosjektingeniør innen olje/gass og industri hos Norconsult og deltok i store prosjekter for Norsk Hydro. Deretter har hun hatt mange lederstillinger i industrien som eks; Produksjonssjef hos DYNO Industrier, Produksjonsjef hos Alpharma og Driftsdirektør I Orkla. Hos Regal i Orkla hadde hun alt driftsansvar for fabrikkene i Oslo og i Kristiansand. Deretter var hun Avdelingsdirektør i Folkeinstituttet og hadde både prosjekt-, produksjons- og salg/markedsansvar for vaksiner og nye kreftlegemidler. Marianne har hatt styreverv i Norsk Biotekforum (Norsk Industri/NHO) og Bionor Pharma asa.
 
Benedicte Taugbøl
Partner 
Mobil: +47 909 40 051
Mail: benedicte@gevirgroup.no
 
Benedicte Taugbøl er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU. Hun har mange års erfaring  fra IT-bransjen med lederstillinger i blant annet Elop, Cognizant og Atkins. Hun har god erfaring innen rekruttering og har jobbet både strategisk og operasjonelt innen management consulting, IT-ledelse, prosjektledelse, salg og forretningsutvikling. Hun har mange års erfaring med både forberedelse og gjennomføring av krevende strategiske og teknologiske prosjekter innen ulike bransjer.

Benedicte har også eiendomserfaring fra blant annet Aberdeen Property Investors og andre investeringsselskap.
Trygve K. Oen

Researcher
Mobil: +47 930 20 259
Mail: post@gevirgroup.no

 
Trygve K. Oen har en MSc i forretningsadministrasjon. Siden 2020 har Trygve deltatt i rekrutteringsprosesser og research i tett samarbeid med Marianne Furru.