Om oss

Vi er to partnere, og én researcher med lang og bred erfaring fra rekruttering og utleie av konsulenter.
Vi har også to samarbeidspartnere med høy kompetanse og erfaring fra organisasjons- og lederutvikling.
Vår kompetanse dekker flere områder fra både privat og offentlig sektor i en rekke land. Våre verdier og vår stolthet ligger i at vi er operasjonelle, grundige og kvalitetsbevisste.

Vi følger opp deg som oppdragsgiver, og kandidatene som er involvert gjennom hele prosessen med ekte engasjement.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Marianne Furru
Partner / Daglig leder
Mobil: +47 934 15 932
Mail: marianne@gevirgroup.no
Marianne Furru er Sivilingeniør fra NTH og Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har flere års erfaring innen executive search og assessments fra Belsenso AS. Hun startet opprinnelig som Prosjektingeniør innen olje/gass og industri hos Norconsult og deltok i store prosjekter for Norsk Hydro. Deretter har hun hatt mange lederstillinger i industrien som eks; Produksjonssjef hos DYNO Industrier, Produksjonsjef hos Alpharma og Driftsdirektør I Orkla. Hos Regal i Orkla hadde hun alt driftsansvar for fabrikkene i Oslo og i Kristiansand. Deretter var hun Avdelingsdirektør i Folkeinstituttet og hadde både prosjekt-, produksjons- og salg/markedsansvar for vaksiner og nye kreftlegemidler. Marianne har hatt styreverv i Norsk Biotekforum (Norsk Industri/NHO) og Bionor Pharma asa.
Bjørn Fuglaas

Partner
Mobil: +47 907 75 752
Mail: bjorn@gevirgroup.no

Bjørn Fuglaas har en MSc  med hovedfag i Mikrobiologi. Som en del av studiet inngikk også IT  og bioteknologi fra Universitetet i Gøteborg og Chalmers Tekniska Högskola. Bjørn har bred ledererfaring fra Nycomed/Amersham/GE Healthcare AS; de siste årene som henholdsvis viseadministrerende direktør og administrerende direktør. Han har jobbet bredt innen områder som blant annet FoU, teknologisamarbeid, eiendom/støttefunksjoner, ekstern kommunikasjon, e-health og IT Strategy & Innovation. Videre har han/har hatt styreverv i GE systemet, Legemiddelindustriforeningen, BionorPharma ASA, Biotekforum (Norsk Industri) og Catapult Life Sciences for å nevne noen. De siste årene har han som Adm. Dir. ledet et omfattende omstillingsprogram ved virksomheten i Oslo og re-satt virksomheten for videre vekst. Han har bred og operativ erfaring innen omstillings- og endringsledelse.