Om oss

Vi er én partner, én rekrutter og én researcher med lang og bred erfaring fra rekruttering og utleie av konsulenter.
Vi har også to samarbeidspartnere med høy kompetanse og erfaring fra organisasjons- og lederutvikling.
Vår kompetanse dekker flere områder fra både privat og offentlig sektor i en rekke land. Våre verdier og vår stolthet ligger i at vi er operasjonelle, grundige og kvalitetsbevisste.

Vi følger opp deg som oppdragsgiver, og kandidatene som er involvert gjennom hele prosessen med ekte engasjement.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Marianne Furru
Partner / Daglig leder
Mobil: +47 934 15 932
Mail: marianne@gevirgroup.no
 
Marianne Furru er Sivilingeniør fra NTH og Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har flere års erfaring innen executive search og assessments fra Belsenso AS. Hun startet opprinnelig som Prosjektingeniør innen olje/gass og industri hos Norconsult og deltok i store prosjekter for Norsk Hydro. Deretter har hun hatt mange lederstillinger i industrien som eks; Produksjonssjef hos DYNO Industrier, Produksjonsjef hos Alpharma og Driftsdirektør I Orkla. Hos Regal i Orkla hadde hun alt driftsansvar for fabrikkene i Oslo og i Kristiansand. Deretter var hun Avdelingsdirektør i Folkeinstituttet og hadde både prosjekt-, produksjons- og salg/markedsansvar for vaksiner og nye kreftlegemidler. Marianne har hatt styreverv i Norsk Biotekforum (Norsk Industri/NHO) og Bionor Pharma asa.
 
 
 
 
 
Johanne Gørvell-Dahll

Rekrutterer
Mobil: +47 988 69 699
Mail: johanne@gevirgroup.no 

Johanne er utdannet maskiningeniør, men har og mastergrad i innovasjon og entreprenørskap. Hun har rekrutteringserfaring fra forsvaret som sesjonsoffiser. 
 
 
 
 
 
Trygve K. Oen

Researcher
Mobil: +47 930 20 259
Mail: post@gevirgroup.no

 
Trygve K. Oen har en MSc i forretningsadministrasjon. Siden 2020 har Trygve deltatt i rekrutteringsprosesser og research i tett samarbeid med Marianne Furru.